100 cheerleader a Nemzeti Színház színpadán – ELTE-BEAC Cheerleader Szakosztály

100 cheerleader a Nemzeti Színház színpadán

Tegnap került megrendezésre az Év Sportolója Gála a Nemzeti Színházban mely során a Magyar Sportújságírók Szövetsége választotta meg Magyarország legjobb sportolóit, edzőit és csapatai a 2018-as eredményeik alapján. Az est folyamán 12 kategóriában került sor díjazásra, valamint átadásra került két életműdíj is.

Sportolóinkat az a hatalmas megtiszteltetés érte hogy a est nyitó produkciójában Kovács Kati Kossuth- díjas énekesnővel és hazánk egyik legsikeresebb zenekarával a The Biebers-el állhattak színpadra. Szabó László a gála kreatív producere 100 fő cheerleader sportolóval szerette volna elárasztani a Nemzeti Színház több mint 600 fős termét, mely zsúfolásig telt a ünnepély idejére. Ennek eredményeképpen született meg az a produkció melyben a BEAC, a Budaörsi Vivace Táncegyesület, a Semmelweis Egyetem és a Testnevelési Egyetem sportolói közösen lepték el a színházterem lépcsőit és színpadát.

Fantasztikus élmény volt Magyarország legjobb sportolói előtt színpadra állni, illetve közösen dolgozni a többi egyesülettel!

Fotó: Szűcs Ábel

 

Támogatóink

Velük már sikeresen együttműködünk