Folytatódnak az EUSA- ENACT projektjének meetingjei – ELTE-BEAC Cheerleader Szakosztály

Folytatódnak az EUSA- ENACT projektjének meetingjei

Ahogyan azt már korábbi cikkünkben megírtuk a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club tavaly januárban bekapcsolódott az EUSA (European University Sport Association) ENACT (Empowered Nation) elnevezésű 2 éves projektjébe.

A projekt következő állomásként március első hétvégéjén Balogh Patrícia és Nagy – Kismarci Bence Szlovénia fővárosába Ljubljanába utaztak, hogy részt vegyenek a projekt következő megbeszélésén. A meeting fő célja az volt, hogy az 2020-as Európai Egyetemi Játékokra (EUG- European University Games) a 2018-as rendezvény tapasztalataiból kiindulva előkészítsék az önkéntes programot.

A program koordinátorai és a BEAC mellett jelen voltak még a partnerek Portugáliából és Törökországból is. A kétnapos megbeszélés során több eredményes ötlet született, melynek segítségével bízunk abban, hogy az EUG2020 rendezvényen az önkéntes program még gördülékenyebben és sikeresebben fog zajlani.

A kemény munka mellett természetesen egy kis lazításra is jutott idő, melynek keretén belül résztvevőink megismerkedtek a hangulatos Ljubljanával, valamint a szervezők kirándulást szerveztek az UNESCO világörökségi listáján szereplő Postojnska barlanghoz és Predjama erődítményhez.

Támogatóink

Velük már sikeresen együttműködünk