2018-ban is Cheer MEFOB – ELTE-BEAC Cheerleader Szakosztály

2018-ban is Cheer MEFOB

2018-ban V. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság Cheerleading sportágban. A versenyt a Magyar Egyetemi- Főiskolai Sportszövetséggel együttműködve a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club szervezi.

Az elmúlt négy évben a megmérettetés a Kárpát- medencei Egyetemek Kupájának kiegészítő programjaként került megrendezésre, az idei évben azonban a nagy érdeklődésre való tekintettel, egyedülálló rendezvényként fogadja a sportolókat az V. Cheer MEFOB.
A verseny időpontja: 2018. április 15

Az esemény különlegessége, hogy egyben kvalifikációs verseny is a 2018-as Egyetemi Világbajnokságra, melyet a Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) rendez Lengyelországban. A sportolók 7 kategóriában szerezhetnek indulási kvótát a megmérettetésre. Senior Coed Team kategóriában a Magyar Egyetemi Válogatott képviseli Magyarországot, melynek kerete az V. Cheer MEFOB-on kerül bemutatásra.

A szervezők az eddigi legnagyobb Egyetemi bajnokság lebonyolítására készülnek a BEAC Sportcsarnokában, ahol az előzetes jelentkezések alapján új egyetemek is megmérettetik magukat a legjobbnak járó címért. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem, Semmelweis Egyetem, Budapesti Corvinus Egyetem, Testnevelési Egyetem és Debreceni Egyetem mellett az Eszteházy Károly Egyetem, Szegedi Tudományegyetem és Pécsi Tudományegyetem is részt vesz a bajnokságon.

Az eseményről több információ elérhető az alábbi linken:
https://www.facebook.com/events/371777333286257/

Kapcsolat:
Nagy- Kismarci Bence
cheer@beac.elte.hu

Támogatóink

Velük már sikeresen együttműködünk