8 kategóriában szereztek Magyar bajnoki címet az ELTE- BEAC csapatai – BEAC Cheerleader Szakosztály

8 kategóriában szereztek Magyar bajnoki címet az ELTE- BEAC csapatai

Hétvégén került megrendezésre a 2018-as Magyar bajnokság a Dream Team Cheerleaders főszervezésében Gyöngyösön. A nap folyamán 106 produkció állt színpadra, hogy megküzdjenek a legjobbnak járó címért!

Performance Cheer kategóriában az ELTE Cheer Dance Team a dobogó legfelső fokára állhatott, megszerezve ezzel 3. magyar bajnoki címét. A csapat a hétvégén Bécsben, a Vienna Classics Championshipen méreti meg magát.
Duóink szintén a dobogó legfelső fokára állhattak, Szabó Hanna és Rózsás Patrícia Freestyle Pom Double kategóriában, míg Balogh Patrícia és Batay Bernadett Jazz Double kategóriában hozták el az aranyérmet. Youth korcsoportban a Molnár Ferenc Általános iskolai csoportunk bizonyult a legjobbnak.

Cheerleading kategóriában az ELTE Coed Team ismét fantasztikus gyakorlatot mutatott be, mellyel a hétvégén Ausztriában áll szőnyegre.
Partner Stunt kategóriában Nagy Gréta- Busai András párosunk aranyérmet szerzett, míg Andicsku Ivett és Szabó Kristóf a dobogó 3. fokára állhattak fel.
Senior All Girl Group Stunt kategóriában egy rendkívül erős mezőnyben az ELTE Phantoms és az ELTE All Girl Group lenyűgöző teljesítményt nyújtottak. A bírák 2. és 3. helyre értékelték gyakorlataikat.
Egyesületünk első All Girl csapata az ELTE Supernova a dobogó 2. fokára állhatott fel, csakúgy mint Coed Group Stunt kategóriában a Mr. és a Pipik nevű formációnk.
Youth korcsoportban Vágvölgyi Viktória egyéni kategóriában aranyérmet, míg All Girl Team kategóriában a MOFI Diamonds ezüstérmet szerezett.

Gratulálunk sportolóinknak és edzőinknek fantasztikus munkájukhoz.

A verseny videói facebook oldalainkon találhatók meg:

https://www.facebook.com/eltecheerdance/

https://www.facebook.com/eltecheerteam/

Támogatóink

Velük már sikeresen együttműködünk