A BEAC elnökségének tagjává választották Kovácsik Ritát – ELTE-BEAC Cheerleader Szakosztály

A BEAC elnökségének tagjává választották Kovácsik Ritát

2017. november 21-én tartotta tisztújító küldöttgyűlését a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club. Az eseményen az ELTE vezetői közül is sokan megjelentek, a küldöttgyűlés közel hetven főt számlált!

Simon Gábor, a klub ügyvezető igazgatója elnökségi beszámolójában kiemelte a legfontosabb területeket, ahol sikerült jelentős előrelépéseket elérni: a klub és az egyetem kapcsolatának erősítését, a sportnépszerűsítést, az új sportágak meghonosítását, valamint a kiváló élsport és szabadidősport- eredményeket is.

Szakosztályunknak és csapatunknak külön megtiszteltetés, hogy Kovácsik Ritát, az ELTE Aerobik és Cheereader szakosztályának vezetőjét, az ELTE Cheer Team vezetőedzőjét a BEAC elnökségi tagjává választották.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen nagy múltú sportegyesület alkalmasnak talált az elnökségébe.  Minden tudásomat és meglátásomat arra fogom összpontosítani, hogy a klub és az egyetem javát úgy szolgáljam, hogy a köztük lévő kapcsolatot egyre erősebbé tegyem!”- Nyilatkozta Kovácsik Rita az elnökség tagjává választását követően.

Gratulálunk a BEAC tisztújító küldöttgyűlésén megválasztott tagoknak és eredményes munkát kívánunk az elkövetkező időszakra!

Galéria: https://www.facebook.com/pg/elteonline/photos/?tab=album&album_id=10155188656280829

 

Támogatóink

Velük már sikeresen együttműködünk