Cheerleadereink brillíroztak a Duna Arénában – ELTE-BEAC Cheerleader Szakosztály

Cheerleadereink brillíroztak a Duna Arénában

Május 11-12-én az ELTE és a Semmelweis Egyetem Cheerleader csapata a Duna Arénában a FINA Úszó Bajnokok Ligájának megnyitó ünnepségén tartott bemutatót! Az 3 állomásból álló eseménysorozat Guangzhou (Kína) és Indianapolis (USA) mellett Budapestre is ellátogatott, így hazánk közönsége élőben is szemtanúja lehetett annak, hogyan küzdenek meg egymással az úszóvilág legjobbjai.  A verseny lényege ugyanis, hogy az úszók meghívás alapján kerülnek be és minden számban csak a világ 4 legjobbja méretteti meg magát (Olimpia,- Világ,- és Európa- bajnokok, világcsúcstartók).

Csapatunk két héten keresztül próbálta koreográfiáját a megnyitó ünnepségre, ahol Dr. Szabó Tünde Sportért felelős államtitkár, Dr. Kulcsár Krisztián a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, és Julio Maglione a Nemzetközi Úszószövetség elnöke tartottak beszédet. Külön öröm volt számunkra, hogy ezen az eseményen egyesületünk nemcsak cheerleder showt szolgáltatott, hanem tőlünk került ki az a 11 fő hostess és host valamint 4 sellőlány, akik tovább színesítették az amúgy is fantasztikus eseményt.

A Duna Arénában mindkét nap fergeteges hangulat uralkodott, hiszen a magyar úszóink remekeltek. A rengeteg szép eredmény közül külön kiemelendő Hosszú Katinka aki 3, illetve Késely Ajna valamint Milák Kristóf akik 1-1 aranyérmet szereztek.

Csapatunk fellépése az alábbi linken megtekinthető:

Támogatóink

Velük már sikeresen együttműködünk