ELTE-s sikerek a Santa’s Cheer Cup-on – ELTE-BEAC Cheerleader Szakosztály

ELTE-s sikerek a Santa’s Cheer Cup-on

December 9-én került megrendezésre a VII. Santa’s Cheer Cup bajnokság, melynek idén újra Győr városa adott otthont. Az ELTE-BEAC cheerleading szakosztály sportolói egy igen népes nemzetközi mezőnyben mérették meg magukat és több kategóriában is a legjobb magyar csapatként szerepeltek!

Az idei versenyre több mint 600 sportoló érkezett Győrbe, az Olimpiai Sportparkba, ahol a népes indulószám miatt két külön teremben zajlott a verseny párhuzamosan. A 11 fős bírói panel osztrák, szlovák, szlovén és magyar bírókból állt. A versenyen 10 ország sportolói vettek részt: Szlovénia, Görögország, Horvátország, Lengyelország, Ukrajna, Szlovákia, Olaszország, Csehország, Ausztria és Magyarország.

Performance cheer divízióban az ELTE Cheer Dance Team a lengyel Fresh Senior fantázianevet viselő csapat után a legjobb magyar csapatként 2. helyen végzett. Fehér Barbara és Szoó Regina párosa 7., míg Komjáthy Katinka és Székely Blanka 8. helyen végeztek egy nagyon erős mezőnyben, szintén a legjobb magyar táncosokként.

Utánpótlás korosztályban a MOFE Mini Pom és a BEAC Hajrá csajok a 2. helyen zártak. A BEAC Mini Poms a dobogó harmadik fokára állhatott fel,  MOFE Primary Pom csapatunk pedig megnyerte a kategóriáját.

Senior All Girl Cheer Team L5 kategóriában az ELTE All Girl Team vadonatúj felállásban kategóriájában egyedüli indulóként a szezon legjobb gyakorlatát mutatta be. A Senior Open Age All Girl Group Stunt L4 kategória népes mezőnyében az ELTE Golden Ladies 2. helyen végzett, L5 szinten a Ludovika Next Level pedig 5. helyet szerezte meg.

Köszönjük a szervezést a Magyar Cheer Szövetségnek!

Támogatóink

Velük már sikeresen együttműködünk