ELTE-BEAC siker a Prague Cheer&Dance Open nemzetközi versenyen – ELTE-BEAC Cheerleader Szakosztály

ELTE-BEAC siker a Prague Cheer&Dance Open nemzetközi versenyen

A Prague Cheer&Dance Opent 2022 március 26-án rendezte meg a Cseh Cheer Szövetség, melyre az ELTE- BEAC egy páros egységet delegált. A Fehér Barbara-Szoó Regina alkotta kettős Szabó Hanna edzővel vágott neki a megmérettetésnek. A lányokat családjaik is elkísérték.

A rendezvényen több, mint 1000 sportoló vett részt, 6 országból 23 klub adott le nevezést. A szervezés open versenyhez képest kivételesen jó volt, mind a versenytalaj, mind a melegítőtér igényesen volt kialakítva. A nézőtéren 2 ledfal is segítette az események követését, az itthoniak pedig képernyő elől szurkolhattak, hiszen ingyenes élőközvetítést is biztosítottak.

A lányok kategóriájába 5 ország 9 egységet delegált, így igen erős mezőnyben kellett helytállniuk, azonban nem illetődtek meg az idegen közönségtől. Annak ellenére, hogy első alkalommal versenyeztek külföldön, magabiztosan,  hibátlan gyakorlatot mutattak be, amivel a nézősereget is magukkal ragadták és végül a dobogó második fokára állhattak.

“Regi és Barbi az edzéseken is mindig 100%-ot nyújtanak, ami a teljesítményükön is látszik. Tapasztalt versenyzőpáros lévén pontosan tudják, hogy sikert csak a kemény munka hozhat. Remélem, hogy több nemzetközi versenyen is megmutathatják majd tehetségüket!”- nyilatkozta Szabó Hanna, az edzőjük.

A versenyt követően Regi a következőket mondta: “Nagyon jól esett, hogy csapattársaink is szurkolhattak a képernyők elől, egész idő alatt éreztük a támogatásukat, szeretetüket! Az energia, amit közvetítettek, szavakkal leírhatatlan. Meg az nagyon jó ebben a cheer világban, hogy az öltözőben az ellenfeleinkkel voltunk együtt, akikkel szinte azonnal megtaláltuk a közös hangot, és verseny után őszintén tudtunk egymásnak gratulálni.”

Legközelebb a páros most hétvégén fog versenyezni az ELTE Spring Open-en, majd májusban magyar bajnoki címüket tervezik megvédeni.

Támogatóink

Velük már sikeresen együttműködünk