Éremeső az V. Cheerstars Cheerleading Magyar Bajnokságon – ELTE-BEAC Cheerleader Szakosztály

Éremeső az V. Cheerstars Cheerleading Magyar Bajnokságon

2023. június 3-án került megrendezésre az V. Cheerstars Cheerleading Magyar Bajnokság, melynek idén újra Gyöngyös városa adott otthont. Az ELTE-BEAC cheerleading szakosztály 8 magyar bajnoki címet szerzett, több kategóriában is megvédve ezzel a tavalyi eredményeket.

ELTE All Girl Team

 

Performance cheer kategóriákban az ELTE Cheer Dance Team és Fehér Barbara-Szoó Regina párosa is megvédte magyar bajnoki címét, a csapat és a duó is folytatja felkészülését a 2023-as Európa-bajnokságra, melynek június végén Verona ad otthont. Senior Freestyle Pom Double kategóriában Komjáthy Katinka és Székely Blanka párosa hosszú kihagyás után versenyzett újra, teljesítményükön azonban ez nem látszott, a dobogó harmadik fokára állhattak fel.

 ELTE Cheer Dance Team

Utánpótlás korosztályban a MOFE Minies, a MOFE Primary Dance Team és a BEAC MiniPoms is magyar bajnoki címet szerzett, utóbbi csapat azonban ezüst éremmel gazdagodott, kategóriájukat egy lengyel egység nyerte. A BEAC Hajrá csajok egy erős, 6 fős mezőnyben a harmadik helyet szerezte meg.

BEAC MiniPoms

Senior All Girl Cheer Team L5 kategóriában az ELTE All Girl Team magyar bajnoki címet szerzett, míg a Senior Coed Group Stunt L5 kategória népes mezőnyében az ELTE TriplaB arany, az ELTE Black elnevezésű egység pedig ezüst érmet szerzett. Az ELTE White Senior Coed Group Stunt L6 kategóriában a dobogó legfelső fokára álhatott fel.

ELTE TriplaB

Köszönjük a szervezést a DreamTeam Cheerleadersnek és a Magyar Cheer Szövetségnek!

Fotók: zsibi.com

Támogatóink

Velük már sikeresen együttműködünk