Három nap három fellépés- Ilyen volt a hétvégénk! – ELTE-BEAC Cheerleader Szakosztály

Három nap három fellépés- Ilyen volt a hétvégénk!

Sűrű hétvégét zárt az ELTE Cheerleading és Performance Cheerleader csapata!

Idén került ugyanis lebonyolításra a jubileumi X. Kárpát- medencei Egyetemek Kupája, melynek keretében a szervezők ‘Sporttrendek a Kárpát- medencében’ címmel konferenciát szerveztek a három napos esemény nyitányaként. Táncos és akrobata csapatunk Dr. Deutsch Tamás előadását követően lépett színpadra. Az MTK elnöke az E- sportok térnyeréséről, helyzetéről tartott beszámolójához tökéletesen illett egy olyan modern, feltörekvőben lévő sportág mint a cheerleading. A helyzetet nehezítette ugyan, hogy sportolóinknak az ELTE Lágymányosi kampusz Gömb aulájában kellett bemutatóznia, mely kemény és csúszós csempe padlóval rendelkezik, cheerleadereink azonban tökéletesen alkalmazkodtak a helyzethez.

Ezt követően Százhalombattára utaztunk ahol a 2019-es Sportdíj Gála programját színesítettük bemutatónkkal. A 2×5 perces showt követően táncos lányaink a díjkiosztásban is segédkeztek, így idén ez már a második alkalom amikor kiemelkedő sportolók kitüntetésében veszünk részt. Ezúton is köszönjük a meghívást, illetve a profi szervezőmunkát.

A Kárpát- medencei Egyetemek kupájának záró napja az elmúlt években sosem múlt el cheerleading bemutató nélkül és ez idén sem volt másképp. A bronzmérkőzés és a döntő szünetében versenycsapataink halftime show koreográfiát mutattak be. Külön élmény volt, hogy döntőbe jutott a BEAC csapata, így a fellépés mellett fiainkért is szoríthattunk. Az esemény mindig különleges helyet foglal el a szívünkben, hiszen fő célja hogy a sport által még közelebb hozza egymáshoz az embereket, így reméljük sok éven keresztül részesei lehetünk még a programnak.

 

Támogatóink

Velük már sikeresen együttműködünk