Heti programunk: Jégkorong Világbajnokság, Dunai Regatta sajtótájékoztató, Magyar Olimpiai Bajnokok Klubja – ELTE-BEAC Cheerleader Szakosztály

Heti programunk: Jégkorong Világbajnokság, Dunai Regatta sajtótájékoztató, Magyar Olimpiai Bajnokok Klubja

Táncos csapatunk a hét folyamán a IIHF Jégkorong Világbajnokságon vesz részt, és bíztatja a Magyar jégkorong- válogatott tagjait. Szurkolásuk meg is hozta eredményét, a rangadó második napján ugyanis a hazai csapat 3:2-re aratott hősies győzelmet az olasz csapat ellen. A mérkőzések mellett lányaink a szurkolói falu színpadán is szórkoztatják a közönség. Természetesen csapatunk a mai Magyarország- Szlovénia mérkőzésről sem fog hiányozni.

A Magyar Olimpiai Bajnokok Klubja hétfőn köszöntötte és tagjává fogadta a februári, phjongcshangi olimpián az első magyar téli ötkarikás aranyérmet szerző rövidpályás férfi gyorskorcsolyaváltó tagjait, Burján Csabát, Knoch Viktort, Liu Shaoangot és Liu Shaolin Sándort. Csapatunk meghívást kapott, hogy az esemény megnyitóján egy rövid műsort mutasson be olimpikonjaink tiszteletére.

Végezetül pedig a Dunai Regatta sajtótájékoztatóján mutattunk be egy rövid performance-t, hiszen május 5-én csapatunk is részt vesz az év egyik legnagyobb eseményén.

Támogatóink

Velük már sikeresen együttműködünk