Ilyen volt a III. ELTE Spring Open és a VII. Cheer MEFOB – ELTE-BEAC Cheerleader Szakosztály

Ilyen volt a III. ELTE Spring Open és a VII. Cheer MEFOB

Közel 14 hónapot követően újra versenyen mutathatták meg tehetségüket Magyarország cheerleaderei. Több elhalasztott versenyt követően 04.11-én a BEAC szervezésében megrendezésre került a III. ELTE Spring Open és a VII. Cheer MEFOB. Előbbin 11 egyesület, míg utóbbin 6 magyarországi egyetem képviselte magát.  

A nap folyamán a legkisebbektől egészen a senior korosztályig léptek versenyzők a versenytalajra, 59 performance került bemutatásra. A szervezők természetesen mindent megtettek annak érdekében, hogy a rendezvényt biztonságosság tegyék, a kötelező előírásokat betartsák, így pl. a verseny egésze alatt kötelező volt a maszk viselése (kivéve: versenytalajon tartózkodás), valamint több köztes eredményhirdetés is megtartásra került.  

A versenygyakorlatokat nemzetközileg elismert pontozóbírók pontozták, név szerint: Boldizsár Dóra, Kovács Panna, Kovácsik Rita, Polgár Noémi, valamint Tony Hodges. 

Az ELTE- BEAC cheerleading szakosztályának csapatai kiválóan teljesítettek, jöjjenek az eredmények:

Bár Senior All Girl és Coed csapatainknak nem akadt kihívója kategóriájukban, mindkét csapat gyönyörű gyakorlatot mutatott be, melyet a pontozóbírók elismerő szavakkal illettek.  

Senior Coed Group Stunt kategóriában az ELTE Repülj velem nevű formáció 5., míg az ELTE Zvezdy 6. helyezést ért el. Ezek az eredmények egy rendkívül erős mezőnyben születtek, valamint mind a 9 versenyzőnek ez volt élete első cheer versenye, így büszkék vagyunk valamennyiük teljesítményére.

Senior Freestyle Pom Team kategóriában az ELTE Cheer Dance Team szoros küzdelemben ugyan, de legyőzte a DEAC csapatát. Büszkék vagyunk a lányokra, hiszen az ELTE Cheer Dance Team tavaly szeptemberben rendkívül sok új csapataggal bővült, ennek ellenére azonban magabiztosan állt helyt a csapat a versenytalajon. 

A VII. Cheer MEFOB-on az ELTE Zvezdy coed group, valamint a Szoó Regina- Fehér Barbara alkotta freestyle pom duó is első helyezést szereztek. Az ELTE közös kollaborációja a Semmelweis Egyetemmel szintén az első helyen zárt Show Cheer Team kategóriában.  

Támogatóink

Velük már sikeresen együttműködünk