Kezdd a tanévet az ELTE cheerleadereként! – ELTE-BEAC Cheerleader Szakosztály

Kezdd a tanévet az ELTE cheerleadereként!

Szeptember 12. és 14. között az ELTE Cheer Team és az ELTE Cheer Dance Team nyílt edzéseket hirdet! Ne hagyd ki a lehetőséget, és csatlakozz csapatainkhoz, hogy egy szuper közösség részese lehess!

Az ELTE-BEAC Cheer Team szeptember 11. és 14. között nyílt hetet tart, ahol az érdeklődők ingyenes kipróbálhatják a szakosztály edzéseit.
Csatlakozz hozzánk, amennyiben egy kihívásokkal teli, akrobatikus sportágat űznél! Nálunk kortól, nemtől, előképzettségtől és testalkattól függetlenül garantáltan megtalálod a helyed!

Órarend:

Cheerleading:

  • Kedd és csütörtök – 18.30-20.00 – Ludovika Sportcsarnok (1089 Budapest, Diószegi Sámuel utca 25.)
  • Nyílt edzések – 09. 12. és 09. 14.

Performance cheer:

  • Kedd és csütörtök – 18.00-20.00 – BEAC csarnok 1-es pálya (1117 Budapest, Bogdánfy utca 10/B.)
  • Nyílt edzések – 09. 12. és 09. 14.

Jelentkezés: https://forms.gle/dRUxe47t4LuJ6dFQ7

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1278339276141112?active_tab=about

 

CHEERLEADING

A cheerleading a torna és az akrobatika elemeit ötvöző sportág, mely az 1880-as években jött létre az amerikai kontinensen. Az eredetileg szurkolásra hivatott cheer sport óriási változáson ment keresztül az elmúlt évszázadban. Napjainkban hatalmas teret hódít versenysport változata, mely világszerte több ezer regisztrált sportolóval rendelkezik. Kezdő cheerleading óráinkon elsajátíthatod a sportág alapjait, különböző emeléseket, dobásokat, és talajakrobatikát tanulhatsz. Edzéseinken a technikai elemek mellett nagy hangsúlyt fektetünk az erősítésre és nyújtásra is. Sportágunk fejleszti az erőt, állóképességet, hajlékonyságot és gyorsaságot. Előképzettség nem szükséges, lányokat és fiúkat egyaránt várunk!

PERFORMANCE CHEER

A performance cheer a cheerleading táncos válfaja, mely klasszikus,- illetve jazz balett alapokra épül. A koreográfia komoly forgás és ugráskombinációkat, valamint akrobatikát is tartalmaz, melyeket ötvözve kreatív tánckoreográfiákat kapunk. Kezdő performance cheer edzéseinken elsajátíthatod a sportághoz szükséges tánctechnikai alapokat, emellett megtanítjuk a helyes kartartásokat, és megismerkedhetsz a pommal, mint eszközzel is. A cheerleadinghez hasonlóan ezeken az órákon is kiemelt szerepet kap az erősítés és nyújtás is.

További információ:
cheer@beac.elte.hu

Támogatóink

Velük már sikeresen együttműködünk