Lezajlott az V. Cheer MEFOB – ELTE-BEAC Cheerleader Szakosztály

Lezajlott az V. Cheer MEFOB

Április 15-én a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club tornacsarnokában került megrendezésre az V. Magyar Egyetemi- Főiskolai Országos Bajnokság Cheerleading sportágban. A versenyen 7 egyetem hallgatói vettek részt, és mérették meg magukat a bajnoki címért. Az összegyűlt közönséget Simon Gábor, a BEAC ügyvezető igazgatója és Székely Mózes a MEFS főtitkára köszöntötték.

A megnyitó ünnepségen bemutatkoztak a BEAC legfiatalabb, óvodás korú sportolói és a ‘Spanyol Hölgyek’ nevet viselő koreográfiájukkal kápráztatták el a közönséget.

Ezenkívül bemutatásra került a Magyar Egyetemi Coed Válogatott, melynek 12 ELTE- BEAC-os sportoló a tagja. A csapat 2018-ban az Egyetemi világbajnokságon Lengyelországban képviseli Magyarországot.

Szintén kvalifikációt nyert a versenyre Szabó Hanna- Rózsás Patrícia freestyle pom duónk, valamint az ELTE és a Testnevelési Egyetem közös jazz párosa, Balogh Patrícia és Batay Bernadett.

Senior All Girl Groupstunt kategóriában az ELTE All Girl Group 2., az ELTE Whitewolves 3., míg az ELTE Cyclon 4. helyen végezett.

Mr. és a Pipik nevű Senior Coed csapatunk kategóriájának 2. legjobbjaként zárt.

Páros kategóriában Andicsku Ivett és Szabó Kristóf szintén aranyéremmel térhettek haza.

Az újonnan bevezett Show Cheer Team kategóriában az ELTE csapata 5. helyen zárta a bajnokságot.

Teljes galéria: https://www.eltecheer.hu/gallery/v-cheer-mefob

A fotókat készítette: https://www.facebook.com/zsibicom/

Támogatóink

Velük már sikeresen együttműködünk