Negyedik alkalommal került megrendezésre cheerleading karácsonyi gálánk – ELTE-BEAC Cheerleader Szakosztály

Negyedik alkalommal került megrendezésre cheerleading karácsonyi gálánk

December 11-én negyedik alkalommal került megrendezésre az ELTE- BEAC Cheerleading szakosztályának karácsonyi gálaműsora, a Semmelweis Egyetem és a Nemzeti Közszolgálati egyetem cheerleading szakosztályaival társszervezésben. Az eseménynek vadonatúj helyszín, a Ludovika Sportcsarnok adott otthon, mely új színt vitt a közel két órás műsorba.

Az este folyamán több mint 150 sportoló mutatta be tudását 17 műsorszám során és több mint 300 néző látogatott ki a rendezvényre.

A résztvevőket köszöntötte Simon Gábor, a BEAC igazgatója, Várszegi Kornélia, a Semmelweis Egyetem Sportközpont vezetője, valamint Nagy Gergely, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem sportirodájának vezetője.

Külön öröm számunkra, hogy a versenyző csapatok mellett a szakosztályok kezdő felnőtt és utánpótlás csoportjai is bemutathatták tudásukat.

Az esemény egyben az Így lehetsz igazi cheerleader című első magyar nyelvű szakkönyv házi bemutatója is volt. A művet mind a sportolók, mint a közönség kitörő lelkesedéssel fogadták. A könyvvel kapcsolatok további hírek elérhetők a cheersport.hu weboldalon.

További képek az eseményről, elérhetők ITT. Ezúton is köszönjük a remek képeket Simó Szabolcsnak és Zsiborás Zsoltnak.

Támogatóink

Velük már sikeresen együttműködünk