Ötödik alkalommal került megrendezésre a Ludovika-ELTE-BEAC Spring Open – ELTE-BEAC Cheerleader Szakosztály

Ötödik alkalommal került megrendezésre a Ludovika-ELTE-BEAC Spring Open

Összesen 14 egyesület több mint 300 sportolója gyűlt össze 03. 26-án vasárnap a Ludovika Arénában, hogy bemutassák gyakorlataikat a bíráknak és a nézőknek az V. Ludovika-ELTE-BEAC Spring Open cheerleading bajnokságon.

Az ünnepélyes megnyitón Dr. Kovácsik Rita, az ELTE-BEAC cheerleading szakosztályának vezetője köszöntötte a sportolókat és nézőket. A versenyen a performance cheer kategóriákat Katarina Kern Pirnat (Szlovénia), Katka Leskova (Szlovákia) és Belovai Judit pontozta, míg a cheerleading kategóriákat Andrejka Panko Lavrincikova (Szlovákia), Boldizsár Dóra és Vrazsovits Rita bírálta.

A performance cheer bírói panel munka közben

Az eseményen versenyen kívül bemutatót tartott az ELTE sportolóiból álló Team Hungary Coed Elite és a Team Hungary Freestyle Pom Double, akik az Orlandóban megrendezésre kerülő 2023-as ICU Cheerleading Világbajnokságon fogják képviselni hazánkat.

Team Hungary Coed Elite

ELTE-BEAC eredmények:

A Hajrá Csajok! elnevezésű youth freestyle pom team egy remek gyakorlatot bemutatva a dobogó második fokára állhatott fel, míg a MiniPoms mini freestyle pom team az első helyen végzett.

Hajrá Csajok!

Az ELTE All Girl Teamnek, a MOFE Youth Dance Teamnek és az ELTE Cheer Dance Teamnek nem akadt ellenfele kategóriájukban, de mindhárom csapat büszkén vehette át a teljesítményükért járó érmeket.

A MOFE Youth Dance Team és edzőjük, Almásy Flóra

A versenyen idén először a Grand Championok is jutalmazva lettek, mely címet cheerleading és perfomance cheer kategóriákban is a legmagasabb pontszámot elérő csapatok kapták. Előbbiben a Spartan Cheerleading Sportegyesület Spartan Force elnevezésű coed groupja, utóbbiban a TFSE Sisters jazz párosa vihette haza a Grand Championnak járó serlegeket.

Gratulálunk a résztvevőknek, találkozunk jövőre, a VI. Ludovika-ELTE-BEAC Spring Openen!

 

Fotók: Simó Szabolcs

Támogatóink

Velük már sikeresen együttműködünk