Sikeres versenyt zártak az ELTE és a BEAC csapatai – ELTE-BEAC Cheerleader Szakosztály

Sikeres versenyt zártak az ELTE és a BEAC csapatai

Hétvégén került megrendezésre a Budai Akrobatikus Sport Egyesület szervezésében a II. BASE Magical Flight Cup verseny, ahol az ELTE és a BEAC csapatai képviselték szakosztályunkat.

Youth Individual kategóriában Vágvölgyi Viktória korosztályváltását követően egy hibátlan gyakorlattal a 2. helyet szerezte meg.

A Molnár Ferenc Általános Iskola csapata Tiny Freestlye Pom kategóriában egyedüli indulóként bronz minősítést ért el.

Andicsku Ivett- Szabó Kristóf párosunk pár ponttal lemaradva az aranyéremről szintén a dobogó 2. fokán állhattak. A páros számára a szezon első versenye jól sikerült, folytatják felkészülésüket a Magyar Egyetemi- Főiskolai Országos Bajnokságra.

Az ELTE All Girl Groupja egy 6 indulóból álló mezőnyben szintén ezüstérmet szerezett. A Gay Katalin, Reseterics Luca, Kancsár Enikő, Hoffmann Noémi alkotta négyes válogatott színekben utazik a június végén megrendezésre kerülő Európa- bajnokságra, Helsinkibe.

Az ELTE új coed csapata Vagyas Fanni és Csontos Gábor edzők vezetésével életük első versenyén 3. helyezést értek el. Egy fantasztikus gyakorlatot mutatott be a csapat, április 15-én pedig folytatják a versenyzést az I. ELTE Spring Openen!

Gratulálunk minden sportolónak és edzőnek a hétvégi teljesítményéhez, valamint köszönjük a rengeteg támogatást!

 

Támogatóink

Velük már sikeresen együttműködünk