Sikeresen zárta a szezont a SOTE COED ELITE Németországban – ELTE-BEAC Cheerleader Szakosztály

Sikeresen zárta a szezont a SOTE COED ELITE Németországban

SOTE Coed Elite csapatunk múlthét csütörtökön Németországba utazott, hogy a Bottropban megrendezésre kerülő Elite Cheerleading Championship-en méresse meg magát. Korábban Magyarországról még nem járt csapat ezen a versenyen, így egyesületünk tapasztalat nélkül, de annál nagyobb lelkesedéssel vágott neki Európa egyik legnagyobb versenyének. A három napos versenyen több mint 5000 sportoló állt a talajra több különböző kategóriában és korosztályban.

Csapatunk egy hellyel lecsúszva a vasárnapi döntőről az 5. helyen végzett, maga mögé utasítva német, olasz, cseh és holland csapatokat. A gyakorlat pár apró hibától eltekintve jól sikerült, a sportolók jövő évre egyértelműen a döntőt tűzték ki célként.

Ezúton szeretnénk megragadni az alkalmat, és köszönetet mondani mind a rengeteg emocionális támogatásért amit itthonról kaptunk, mind pedig az anyagi támogatásokért az Emberi Erőforrások Minisztériumának, a Semmelweis Egyetem Sportközpontnak, valamint Szentendre, Vecsés, Nagykanizsa és Ipolytarnóc Önkormányzatoknak.Hatalmas élmény volt mindenki számára egy ilyen versenyen rajthoz állni, Európa legjobbjaival versenyezni. A verseny szervezése hibátlan volt, amit ezúttal is szeretnénk megköszönni a Varsity Europe csapatának. Az Európa- kupának a Bottropban található Movie Park adott otthont, így utolsó napját töménytelen mennyiségű hullámvasutazással töltötte a csapat.

 

Támogatóink

Velük már sikeresen együttműködünk