Újabb sikerek Ausztriában – ELTE-BEAC Cheerleader Szakosztály

Újabb sikerek Ausztriában

Az ELTE- BEAC felnőtt delegációja a hétvégén Ausztriában járt, ahol a Vienna Classics nemzetközi versenyen mérette meg magát. A csapat a múlt heti Magyar bajnokság után ismét remek teljesítményt nyújtott, aminek meg is lett az ereménye.

Az ELTE Coed Team gyakorlatát a bírák a szezon legmagasabb pontszámával jutalmazták. A csapat a dobogó 2. fokára állhatott fel a házigazda Viking Fusion mögött.

Az ELTE Dance Team szintén remekelt a színpadon, annak ellenére, hogy a csapat egyik tagja a bemelegítés során sérült meg. Kitartásával azonban megmutatta milyen is egy igazi sportoló hozzáállása, ugyanis sérült bokával csinálta végig a koreográfiát. A lányok bronzérmet szereztek a versenyen. A kategória nyertese a töbszörös európa- bajnok és világbajnoki 4. helyezett Milleniumdancers lett.

Partner Stunt kategóriában Nagy Gréta és Busai András, valamint  Andicsku Ivett és Szabó Kristóf szintén remekül zárta a szezont, ahogyan Szabó Hanna- Rószás Patrícia alkotta kettősünk Freestyle Pom Double kategóriában.

A csapatok jövőhéten megkezdik felkészülésüket a China Cheerleaing Open nemzetközi versenyre, ami július 23- 27 között kerül megrendezésre Nanjingban.

Támogatóink

Velük már sikeresen együttműködünk