Road to Orlando 2 – Az első napok a floridai nyárban – ELTE-BEAC Cheerleader Szakosztály

Road to Orlando 2 – Az első napok a floridai nyárban

Április 15 szombat
Szombat reggel az utazástól ugyan kicsit meggyötörve ébredtünk, de aztán felkerekedtünk, hogy bevásároljunk a közeli boltban. Már az utakon is szembesültünk vele, hogy itt, Amerikában valahogy minden nagyobb, mint otthon. Hatalmas autók mindenütt, a bolt pedig akkora nagy, mint nálunk a legnagyobb hipermarketek. A hihetetlen áruválaszték szinte sokkolt minket, órákig tartott, mire mindent megtaláltunk, amire szükségünk volt.
A délutánt a csapat nagy része medencézéssel töltötte, a budapesti hűvös tavasz után boldogan vetettük bele magunkat a floridai nyárba.
Ezután több kisebb csoportra szakadtunk. Volt, aki az óváros felfedezésére indult, mások az Icon park tropikáriumába látogattak el, és voltak olyanok is, akik felkeresték a Topgun cheer (egy nagyon híres all star cheer egyesület) edzőtermét, hogy megnézhessék, milyen is egy igazi cheer gym. (Ez utóbbi annyira népszerű program volt, hogy a csapat másik fele szintén odalátogatott a rákövetkező napon.)
Április 16 vasárnap
Bár korán kellett kelni, senki sem bánta, mivel mindenki izgatottan várta a pillanatot, amikor először léphetünk a híres footbal fieldre a Disney All Star Sport Resortban. A nem cheerleader olvasók kedvéért egy kis magyarázat, miért is ilyen különleges ez a hely. Ez egy műfüves amerikai foci pálya, ami két hotel közé van beékelve.

Hagyományosan itt edzenek a csapatok a VB előtt, mivel ide ingyenes a belépés, és mindenki annyi időt tölthet itt, amennyit csak szeretne. A cheerleaderek számára pedig azért ikonikus hely, mert itt készülnek azok a hihetetlenül menő stunt videók, amiket a világ legjobb csapatai posztolni szoktak. Magyar cheerleaderként szinte felfoghatatlan érzés volt ma erre a pályára lépni.
Közel harmincfokos meleg, tűző napsütés és mindenfelé látványos, de zavaróan színes ingerek, nehezítették a dolgunkat, de összességében egy sikeres edzéssel zártuk a délelőttöt.
A szállásra visszatérve hűsöltünk, ebédeltünk, majd egy kis délutáni pihenő következett.
Késő délután a csapat egy része Orlando business negyedét derítette fel, mások a helyi premier outleteket fedezték fel, egy kisebb csapat pedig az Icon parkba tért vissza, hogy felüljenek az óriáskerékre.
További képekért kövessétek a @TeamHungaryCheer instagram oldalát!

Támogatóink

Velük már sikeresen együttműködünk